Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Міжнародний день рідної мови

21 лютого - Міжнародний день рідної мови. Цю дату визначено на 30-ій сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО в жовтні 1999 року, яка наголосила на важливій ролі мови в розвитку освіти, культури, для консолідації суспільства, формування нації і зміцнення держави. І саме сьогодні, 21 лютого до бібліотечно – інформаційного Центру...

 
21 лютого - Міжнародний день рідної мови. Цю дату визначено на 30-ій сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО в жовтні 1999 року, яка наголосила на важливій ролі мови в розвитку освіти, культури, для консолідації суспільства, формування нації і зміцнення держави.

І саме 21 лютого до бібліотечно – інформаційного Центру для дітей та юнацтва завітали учні 3 «Б» класу ЗОШ №1 на мовний калейдоскоп «Одна у нас така – уся співуча і дзвінка». Дві команди «Мовознавці» і «Розумники» змагалися, подорожуючи казковими, загадковими та мовними стежками.

На сам кінець учасники заходу дійшли висновку, що українці повинні не забувати свого коріння, плекати рідне слово, і нехай всім сняться сни українською мовою.


Наталія Козленко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: