Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

30-річчя

До 30-річчя закінчення «прихованої війни» – у День виводу радянських військ з Афганістана − у Славутичі відбулися заходи. 15 лютого в СК «Олімпієць» відкрився міський турнір з міні-футболу. У великій залі Кіноконцертного комплексу відбулися урочистості з нагоди Дня пам’яті воїнів-інтернаціоналістів.

 

До 30-річчя закінчення «прихованої війни» – у День виводу радянських військ з Афганістана − у Славутичі відбулися заходи.

15 лютого в СК «Олімпієць» відкрився міський турнір з міні-футболу. У великій залі Кіноконцертного комплексу відбулися урочистості з нагоди Дня пам’яті воїнів-інтернаціоналістів.

Про події 30-річної давності нагадав документальний фільм про війну в Афганістані. Міський голова Юрій Фомічев вручив подяки воїнам. Також на сцені були переможці конкурсу дитячого малюнку «Відлуння афганської війни», вони отримали нагороди.

Голова Славутицької організації спілки ветеранів Афганістану Володимир Волков вручив пам’ятні медалі воїнам-інтернаціоналістам. Завершився день концертом у СК «Олімпієць». 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: