Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Турнір з міні-футболу серед учасників АТО на Кубок міського голови

У Славутичі на базі СК «Олімпієць» 9 лютого відбувся традиційний Відкритий міський турнір з міні-футболу серед учасників АТО «Кубок міського голови». У змаганнях взяли участь чотири команди з Менського та Ріпкинського районів, Чернігова та Славутича (в/ч 3041). Відкрив змагання міський голова Юрій Фомічев,...

 
 

У Славутичі на базі СК «Олімпієць» 9 лютого відбувся традиційний Відкритий міський турнір з міні-футболу серед учасників АТО «Кубок міського голови».

У змаганнях взяли участь чотири команди з Менського та Ріпкинського районів, Чернігова та Славутича (в/ч 3041). Відкрив змагання міський голова Юрій Фомічев, він привітав учасників і побажав їм чесної та завзятої гри.

За результатами змагань найзавзятішими стали спортсмени команди Чернігова, вони й вибороли перемогу. Друге місце посіла команда Менського р-ну, а третє місце – команда в/ч 3041 (Славутич).

На урочистій церемонії нагородження був присутній депутат Славутицької міської ради Костянтин Джалалян, який привітав усіх учасників змагань.

Переможці та призери були нагородженні кубками, грамотами та медалями.
Дякуємо організаторам турніру – Соціально-психологічному центру Славутича, який традиційно залучає учасників АТО до спортивних заходів нашого міста.
 

 


Відділ молоді та спорту
виконавчого комітету Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: