Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Взаємовигідна співпраця Славутича і Чернігівської Торгово-промислової палати

13 лютого до виконавчого комітету Славутицької міської ради з робочою поїздкою прибули представники Чернігівської торгово-промислової палати, що має вже 24 річний досвід своєї роботи. У залі засідань відбулася зустріч ...

 
 

13 лютого до виконавчого комітету Славутицької міської ради з робочою поїздкою прибули представники Чернігівської торгово-промислової палати, що має вже 24 річний досвід своєї роботи. У залі засідань відбулася зустріч міського голови Юрія Фомічева, керівників структур, що опікуються розвитком підприємництва у місті Славутичі, з Президентом Чернігівської РТПП Костянтином Івановим та віце-президентами палати.

Як повідомили гості міста, у своїй роботі Чернігівська РТПП, займається встановленням ділових контактів між українськими та зарубіжними партнерами, освоює нові форми співробітництва, бере участь у міжнародних програмах сприяння розвитку підприємництва, проводить ділові зустрічі. А основна місія діяльності Палати полягає у створенні сприятливих умов для розвитку підприємництва регіону, представництві та захисті інтересів ділового співтовариства, розвитку прямих зв'язків з партнерами, у тому числі за кордоном, у галузі економіки і торгівлі.

Добре відомий і відділ декларування Чернігівської ТПП, що займає одне з лідируючих місць на ринку брокерських послуг області. До речі, поряд з Черніговом у селі Рівнопілля нещодавно відкрився митний термінал.
Користуються попитом і послуги Бюро технічної інвентаризації та експертиз.

В ході обміну думок були знайдені спільні теми для подальшого розвитку. Зацікавило славутичан ДП «ПРОФІТ ХАБ», як альтернатива обленерго. Директор КП «АРР» Арина Старовойтова запросила представників Чернігівської РТПП на форум підприємців, що відбудеться у Славутичі 21 лютого.

Тож, відбулася взаємовигідна зустріч, яка стане корисною для обох сторін.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: