Завантаження ...

Привітання народного депутата України Ярослава Москаленка з Днем місцевого самоврядування

Шановні працівники органів місцевого самоврядування! Очільники об’єднаних територіальних громад, мери міст та селищ, сільські голови, курівники і депутати рад!

 
Шановні працівники органів місцевого самоврядування! Очільники об’єднаних територіальних громад, мери міст та селищ, сільські голови, курівники і депутати рад!
Щиро вітаю вас із Днем місцевого самоврядування!


Для нашої країни це свято має особливе значення, адже самоврядність є основою основ національного розвитку, фундаментом Української Республіки. Пройшовши шлях від стародавнього віча та козацьких рад, українці завжди пильно берегли своє право на самоврядування. Сьогодення вимагає від нас не меншої відповідальності і відданості своїй справі. Нам із вами довелося жити й працювати у нелегкий час, і ви як ніхто це відчуваєте. Адже саме ви наближені до людей, знаєте їхні потреби – як на рівні свого села, своєї громади, так і на рівні району та області й всієї держави. Ніхто краще вас не зможе забезпечити достойне життя своїм співгромадянам. А влада, представники уряду та народні депутати можуть лише допомогти вам у цьому, вірно виконуючи ваші настанови та завдання.

Самоврядування – це влада громадян там, де вони живуть, працюють, де мешкають їхні родини, де ростуть їхні діти. Мені приємно у ваших очах бачити віру і любов до своєї землі, бажання працювати на її добробут, бути справжніми господарями. Бажаю вам здоров’я і сили, миру і любові. Щиро вдячний долі за можливість працювати з вами, разом будувати вільне і справедливе суспільство. Запевняю вас у підтримці всіх ваших починань на благо рідного краю.
Зі святом вас – Днем місцевого самоврядування!

З повагою – народний депутат України, голова МДО «Київщина»
Ярослав МОСКАЛЕНКО

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия