Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Бізнес-тренінг для підприємців Славутича «Продажі неминучі або мистецтво продажів».

20 листопада 2018 року за ініціативи КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради в приміщенні зали засідань Офісу підтримки...

20 листопада 2018 року за ініціативи КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради в приміщенні зали засідань Офісу підтримки громадських ініціатив (Проспект Дружби народів, 7, БК «Енергія», ІІ поверх) відбувся бізнес-тренінг для підприємців Славутича «Продажі неминучі або мистецтво продажів».

До заходу долучилися 17 осіб, серед яких – досвідчені підприємці, представники сфери фінансових послуг, роздрібної торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, мережевого маркетингу, надавачі фотопослуг, виробники канцтоварів та ін.

Тренінг провів керівник комерційного департаменту компанії ЕVO Максим Мельник. Сьогодні в рамках EVO з успіхом розвиваються такі проекти: Prom.ua, Satu.kz, Deal.by, Bigl.ua, Zakupki.prom.ua, «Вчасно», Crafta.ua, Kabanchik.ua, Kabanchik.by, Kabanchik.ru, MegaMaster.kz, Shafa.ua.

Говорили про необхідність реклами, ефективність технік продаж, презентацію товару мовою клієнта, основні помилки у продажах. Мали змогу обговорити та отримати відповіді на питання, що турбують представників бізнесу у м. Славутич.

Разом з тренером учасники тренінгу змоделювали різноманітні ситуації у роботі з клієнтами (покупцями товарів та послуг) та практично навчилися основам встановлення контакту з клієнтом, виявлення потреб, роботі із запереченнями та ін.
 

Під час тренінгу приємно було чути від тренера відгуки захоплення про Славутич, його архітектуру та інфраструктуру, своєрідність тутешньої атмосфери та комфортні умови для ведення підприємницької діяльності.

У свою чергу, за відгуками учасників під час бізнес-тренінгу прозвучало достатньо нової інформації, що знадобиться в діяльності підприємців та спонукатиме переглянути ситуацію у власному бізнесі. Учасники тренінгу подякували Максиму Мельнику та КП «Агентство регіонального розвитку» й виявили бажання брати участь у подальшому у подібних заходах.
 

Тож, запрошуємо підприємців м. Славутич на наступну зустріч тренінг-практикум «Продажі мовою клієнта», проведення якого планується під час третього Форуму підприємців м. Славутич у лютому 2019 року.

Контактна інформація: 2-22-50, +38 050 353 11 35 Офіс підтримки громадських ініціатив.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: