Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Міжнародний саміт мерів

Понад 150 українських мерів, їх закордонні колеги та представники бізнес-спільноти зібралися 9 жовтня у Києві на Міжнародному саміті мерів. Саміт ставив за мету обговорити сучасні тенденції у розвитку міст, інновації, а ще презентувати кращий міжнародний досвід міського управління...

Понад 150 українських мерів, їх закордонні колеги та представники бізнес-спільноти зібралися 9 жовтня у Києві на Міжнародному саміті мерів. 

Саміт ставив за мету обговорити сучасні тенденції у розвитку міст, інновації, а ще презентувати кращий міжнародний досвід міського управління в різних сферах та налагодити партнерство між мерами, бізнесом та суспільством. Головною темою цьогорічного саміту стала співпраця міської влади з бізнесом та громадою.

В рамках заходу відбулася демонстрація кращих досягнень українських міст, серед яких був і наш Славутич. Міжнародний фестиваль кіно та урбаністики «86», що став візитівкою Славутича, представляв міський голова Юрій Фомічев. Як результат, нагорода – воркшоп від одного з авторів книги «Місто стартапів» (Стартап Амстердам) Рубена Ньювенхейса.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: