Завантаження ...

Першість КДЮСШ Славутича з важкої атлетики

У Бєлгородському ФОК «Богатир» 27 вересня відбулась першість КДЮСШ м. Славутич з важкої атлетики. У змаганнях взяли участь 30 спортсменів міста. Десять спортсменів підвищили свої спортивні розряди. Переможці та призери нагороджені медалями та грамотами від КДЮСШ м. Славутич.

 

У Бєлгородському ФОК «Богатир» 27 вересня відбулась першість КДЮСШ м. Славутич з важкої атлетики. У змаганнях взяли участь 30 спортсменів міста.


Переможцями у вагових категоріязх стали: Вікторія Карпець (до 32 кг), Михайло Содоль (до 34 кг), Ілля Карпець (до 41 кг), Кирило Поплигін (до 45 кг), Ярослав Федченко (до 49 кг), Роман Смокталь (до 55 кг), Назар Познанський (до 61 кг), Владислав Юхновець (до 67 кг), Ілля Бондаренко (до 73 кг), Костянтин Максименко (73 кг +).

Таким чином, десять спортсменів підвищили свої спортивні розряди. Переможці та призери нагороджені медалями та грамотами від КДЮСШ м. Славутич. Наступний найближчий старт – чемпіонат України у віці до 15 років у м. Миколаєві на початку жовтня, в якому мають взяти участь Максим Большаков, Владислав Овчаренко, Назар Познанський, Владислав Юхновець. Спортсмени виступатимуть у складі збірної команди Київської області. Побажаємо їм та їх тренерам, Ю. П. Каленському та Г. С. Зубцю, наступних звершень, успішного старту та легких кілограмів!

Відділ молоді та спорту
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия