Завантаження ...

Перемоги славутицьких спортсменів

З 20 по 22 вересня в Борисполі відбувся перехідний чемпіонат Київської області з боксу, а у Василькові 22 вересня відбувся чемпіонат Київської області з дзюдо серед юнаків та дівчат 2002−2005 років народження.

 
Бокс

З 20 по 22 вересня в Борисполі відбувся перехідний чемпіонат Київської області з боксу серед юнаків 2005−2006 років народження. Команда Славутича була представлена вихованцями відділення боксу Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи і складалась із шести боксерів. Надзвичайно приємно відмітити той факт, що в цьому чемпіонаті брало участь біля сотні учасників з 25 міст та районів Київщини.

За підсумками двох днів змагань славутицькі боксери вибороли ЧОТИРИ золоті нагороди! Чемпіонами стали: Ростислав Трухан (35,5 кг), Пилип Райда (38,5 кг), Єфрем Кудрін (43 кг), Олексій Єдомаха (48,0 кг).
Вітаємо тренера І. М. Глущенка та його вихованців з вибореними нагородами й бажаємо подальших успіхів на чемпіонатах України!

 
Дзюдо

22 вересня у Василькові відбувся чемпіонат Київської області з дзюдо серед юнаків та дівчат 2002−2005 років народження. Команда Славутича була представлена дев’ятьма дзюдоїстами Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.

За підсумками змагань славутицькі дзюдоїсти вибороли ДВІ золоті та ОДНУ срібну нагороду. Чемпіонами Київщини стали Михайло Кочарян (81 кг) та Ярослав Куцаєнко (90 кг). Андрій Забобонов (60 кг) виборов срібну нагороду.

Вітаємо тренерів О. Г. Копилова, Л. М. Шаніну та їх вихованців із вибореними нагородами, бажаємо подальших успіхів на чемпіонатах України!

 
Відділ молоді та спорту
виконавчого комітету Славутицької міської ради



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия