Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Добросусіди зустрічають дослідників з 12 країн світу

Актив ГО «Добросусіди» у неділю, 16 вересня, провів екскурсію по місту Славутичу для 60 учасників Міжнародної конференції «Простір, цінності та влада – євразійські міста та регіони в процесі трансформації». Екскурсію проведено в рамках співпраці із ГО «Товариство дослідників...

Актив ГО «Добросусіди» у неділю, 16 вересня, провів екскурсію по місту Славутичу для 60 учасників Міжнародної конференції «Простір, цінності та влада – євразійські міста та регіони в процесі трансформації».

Екскурсію проведено в рамках співпраці із ГО «Товариство дослідників України» у межах дослідницького проекту TRIPAR.

Ця конференція проходить 16 – 18 вересня 2018 р. у м. Києві, однак перший, практичний день для науковців та дослідників міст відбувся у Славутичі – останньому атомограді Радянського Союзу.

Організаторами події є Товариство дослідників України, Leibniz Institute for Regional Geography in Leipzig, RWTH Aachen University, Centre for Comparative History and Political Studies у співробітництві із ira.urban network.

Учасниками конференції стали науковці з України, Грузії, Норвегії, Фінляндії, Німеччини, Італії, Туреччини, Єгипту, Естонії, Болгарії, Білорусі та РФ.

Конференція має на меті стимулювати міждисциплінарний діалог, об'єднуючи вчених різних дисциплін та практиків. Її учасники прагнуть до критичної дискусії про просторові перетворення щодо цінностей та владних відносин у містах та регіонах Євразії.

ГО «Добросусіди» дякує колективу Краєзнавчого музею міста Славутича і Чорнобильської АЕС за співпрацю та сприяння. Дякуємо Павло Остапенко за нагоду зустрічати гостей у нашому улюбленому місті - Славутичі!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: