Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ШАНОВНІ ПЛАТНИКИ ПОДАТКІВ М. СЛАВУТИЧА!

Власники об'єктів житлової та/або нежитлової нерухомості згідно ст. 266 Податкового Кодексу України (далі - ПКУ) повинні сплатити податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (податок на нерухомість) за період 2017 року.

Власники об'єктів житлової та/або нежитлової нерухомості згідно ст. 266 Податкового Кодексу України (далі - ПКУ) повинні сплатити податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (податок на нерухомість) за період 2017 року. Згідно ст. 10 ПКУ податок на майно до якого входить податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки є місцевим податком та зараховується до міського бюджету.

Керуючись підпунктом 266.7.3 пункту 266.7 статті 266 ПКУ, перед сплатою податку на нерухомість, просимо усіх платників звернутися з документальним підтвердженням до відділення у м. Славутичі ГУ ДФС у Київській області для проведення звірки даних щодо права власності на майно, яке перевищує базу оподаткування:

- для квартири/квартир незалежно від їх кількості – 60 кв. метрів;
- для житлового будинку будинку/будинків незалежно від їх кількості – 120 кв. метрів;
- для різних видів об’єктів житлової нерухомості, в тому числі їх часток (у разі одночасного перебування у власності платника податку квартири/квартир та житлового будинку/будинків, у тому числі їх часток) – 180 кв. метрів.

При цьому, звертаємо увагу, що власникам об'єктів житлової та/або нежитлової нерухомості, яким встановлена пільга із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (учасники бойових дій, особи на яких поширюється Закон України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» і т.д.) необхідно, звернутись із документальним підтвердженням до відділення у м. Славутичі ГУ ДФС у Київській області для уточнення інформації.

Звертатися до каб. 13 у відділення у м. Славутичі ГУ ДФС у Київській області (просп. Дружби народів, 17-а).

Управління економіки та
соціального розвитку міста
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: