Завантаження ...

Спортивними талантами славиться Славутич

6 вересня до Дня фізичної культури і спорту України, у залі урочистих подій вшанували кращих спортсменів року, їх тренерів, а також тих, хто допомагає розвитку фізичної культури та спорту у нашому місті. «Маю велику честь вітати спортивну еліту міста.

 
6 вересня до Дня фізичної культури і спорту України, у залі урочистих подій вшанували кращих спортсменів року, їх тренерів, а також тих, хто допомагає розвитку фізичної культури та спорту у нашому місті. «Маю велику честь вітати спортивну еліту міста. Який великий шлях потрібно пройти, аби пережити незабутню емоцію, коли на честь твоєї перемоги піднімається прапор України.


Сьогодні ми маємо багато перемог, і серед них, срібного призера Чемпіонату світу. І це велике досягнення для маленького Славутича», – зазначив міський голова Юрій Фомічев і побажав нашим спортсменам на тренерам натхнення, нових спортивних досягнень та перемог на Олімпійському рівні.

У цей день за результатами виступу на чемпіонатах України, Європи та Світу міський голова нагородив 34 спортсмени.

За плідну працю з підготовки спортсменів, професіоналізм і відданість справі подякою управління Фізичної культури і спорту КОДА нагороджено Олександра Вишневського – тренера-викладача з футболу Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.

Почесними грамотами управління фізичної культури і спорту КОДА за підготовку спортсменів високого рівня нагороджено: Заслужених тренерів України: Володимира Савельєва, Олега Копилова, Ігоря Глущенко та тренера-викладача з футзалу Володимира Панченко. 11 працівників фізичної культури та спорту відзначено грамотами міського голови за підготовку спортсменів високого рівня та за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту.

До речі, з цього року започатковано стипендії міського голови, у розмірі 600 гривень щомісячно, за вагомі досягнення у спорті. Перші 10 сертифікатів на стипендію отримали: Гоман Христина (відділення дзюдо), Кузнецова Єлизавета, Коваленко Альона, Гатченко Анна, Каранда Марія (відділення з футзалу), Анонічев Іван, Шкуліпа Андрій, Недайводін Михайло (відділення стрибків на батуті), Домнін Марк, Щукін Максим (відділення з боксу).

Музичні вітання спортсменам прозвучали у виконанні Вікторії Шевченко та Богдана Лазаренко.

Відділ інформації
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия