Завантаження ...

Славутицька міська рада та Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй підписали меморандум про партнерство у сфері енергоефективності громадських будівель

29 серпня відбулось підписання Меморандуму про партнерство між Славутицькою міською радою та Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй в рамках проекту «Усунення бар’єрів для сприяння інвестиціям в енергоефективність громадських будівель в малих та середніх містах України шляхом застосування механізму ЕСКО».


29 серпня відбулось підписання Меморандуму про партнерство між Славутицькою міською радою та Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй Об’єднаних Націй в рамках проекту «Усунення бар’єрів для сприяння інвестиціям в енергоефективність громадських будівель в малих та середніх містах України шляхом застосування механізму ЕСКО».

Суттєвою перевагою поглибленого ЕСКО-партнерства є отримання збільшеної вигоди місцевим бюджетом під час дії енергосервісних договорів (потенційно до 30-60 %). Управління об’єктом та усі технічні і комерційні ризики перекладаються на ЕСКО-інвестора.
 


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия