Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Фестиваль «Чорнобилінг» запрошує славутичан

Фестиваль «Чорнобилінг» об’єднає мандрівників, авантюристів, фанатів урбексу, мистецтва та фотографії, любителів постапокаліптичного світу та геокешингу в Києві та самому серці найвідомішого місця України – Чорнобилі.

Фестиваль «Чорнобилінг» об’єднає мандрівників, авантюристів, фанатів урбексу, мистецтва та фотографії, любителів постапокаліптичного світу та геокешингу в Києві та самому серці найвідомішого місця України – Чорнобилі.

Основна сцена, з її міжнародною атмосферою, цього року розміщуватиметься в Києві, на ВДНГ, де ви також матимете змогу відвідати підземну постапокаліптичну локацію, адже цього разу фестиваль проходитиме у співпраці з командою постапокаліптичного фестивалю THE PIT.

Це буде вдалий мікс цікавих семінарів, різноманітних заходів та розваг, фестиваль «Чорнобилінг» прийматиме більш 15 українських рок-, метал-, електронік-гуртів, а також відомий словацький інді-гурт BillyBarman. Окрім цього незвичного підземного місця з його анти-казино, танцполом та храмом, відвідувачі зможуть прийняти участь у різних конкурсах, постріляти в тирі, розважитись на атракціонах, взяти участь у геокешингу чи спробувати екстремальні види спорту. Всередині павільйону на відвідувачів очікуватиме велика сцена, де виступатимуть різні гурти протягом усього дня. Будуть присутні окремі локації, відведені під лекторії, зони чіл-ауту, кінотеатр тощо.

Фестиваль має благодійну мету, а його ідея є набагато глибшою, ніж просто об’єднання ентузіастів. Організатори передадуть усі кошти, виручені протягом фестивалю, літнім людям, поселенцям, які, незважаючи на застереження та рекомендації, вирішили не покидати своїхдомівок у Чорнобильській зоні відчудження. Частину коштів буде направлено на організацію дитячої програми в Славутичі для створення свята дітям в їх перший шкільний день.

Більш детальна інформація про фестиваль − на сайті www.chernobyling.com

Для тих хто, хоче долучитися до фестивалю в місті Київ 1 вересня, є можливість платного трансферу з міста Славутич. Від’їзд зі Славутича − 1 вересня о 9.30 від «Старого Таллінна», орієнтовний від’їзд з Києва − 1 вересня о 22.30. Попередній запис на трансфер за телефонами 2-22-50, 050-353-11-35, контактні особи – Олена, Марина.

До уваги славутичан!

Безкоштовна дитяча программа фестивалю «Чорнобилінг» проходитиме 3 вересня в міському парку Славутича.

Орієнтовний розклад дитячої програми:
14.00−16.00 – геокешинг-гра «Казки» − туристична гра із застосуванням навігаційних супутникових систем.

14.00−16.00 – художня майстерня − живопис на паркані біля недобудованого готелю «Вікторія» загальновідомим художником з Великобританії Чарлі Сатклайффом (Charlie Sutcliffe).

16.00−18.00 − дитяча дискотека під відкритим небом за участі ді-джея від фестивалю «Чорнобилінг».

У разі зацікавлення просимо вас реєструватися тут: https://goo.gl/forms/5cyUwTYVxdYuCdsz1 або телефонувати 2-22-50, 050-353-11-35, контактні особи – Олена, Марина.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: