Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Майстер-клас з миловаріння для дівчат-підлітків та захоплюючі досліди в Соціально-психологічному центрі

20 серпня в Соціально-психологічному центрі м. Славутич пройшов майстер-клас з миловаріння для дівчат підліткового віку. Мило ручної роботи – це проста і доступна творчість, якій дуже легко навчитися.


20 серпня в Соціально-психологічному центрі м. Славутич пройшов майстер-клас з миловаріння для дівчат підліткового віку.

Мило ручної роботи – це проста і доступна творчість, якій дуже легко навчитися. На початку присутні дізнались про основні таємниці та хитрощі миловаріння, про правила комбінування ароматів та їх властивостей, ознайомились із корисними особливостями природної косметики.

Після вступної лекції дівчата з головою занурилися в невідомий раніше світ творчості. У розпорядженні всіх були різноманітні форми, аромати, барвники та добавки. В результаті всі учасники отримали кілька власноруч зроблених ароматних шматочків мила, які стали чудовими подарунками для близьких.

Також  20 серпня в Соціально-психологічному центрі м. Славутич психолог Юлія Шпилевська провела розвиваюче заняття «Школа юного хіміка» для дітей учасників АТО та інших категорій населення.Захоплюючі досліди для дітей

Усі діти полюбляють усілякі досліди й мріють відчути себе трішки чарівниками і ми довели, що це не складно.

В ході заняття діти проводили цікаві і яскраві досліди,користуючись речовинами, які є у кожній оселі: кухонна сіль, харчова сода, розчин оцту, рідкі миючі засоби.

Найбільше дітям сподобались досліди «Чарівна паличка» і «Вулкан на столі», які є дуже видовищними і які можна з легкістю зробити в домашніх умовах.

 




Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: