Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Допоможемо разом із Червоним Хрестом!

На сьогоднішній день в м. Славутич тимчасово проживають сім’ї з неблагополучних територій, але навіть за найсприятливішого перебігу подій, коли в людей є тимчасовий прихісток та порозуміння, вони все одно потребують певної допомоги.

 
Напружена ситуація в Україні, пов’язана з анексією Криму та бойовими діями в Донецькій та Луганській областях, змушують людей залишати обжиті місця. На сьогоднішній день в м. Славутич тимчасово проживають сім’ї з неблагополучних територій, але навіть за найсприятливішого перебігу подій, коли в людей є тимчасовий прихісток та порозуміння, вони все одно потребують певної допомоги.

Для задоволення потреб переселенців при Славутицькій міській організації Товариства Червоного Хреста України працює пункт «Банк одягу», в який мешканці нашого міста можуть передати одяг, взуття, посуд, постільну білизну, ковдри та інше.

МОТЧХ закликає славутчан не залишати без уваги людей, які потребують допомоги! Графік роботи «Банку одягу»: середа, п’ятниця – з 18.00 до 19.00. За додатковою інформацією звертатись за телефоном 066-298-11-19 з 9.00 до 21.00.

Всіх потребуючих медичної допомоги на дому запрошуємо звертатись в Товариство Червоного Хреста, маючи при собі направлення від дільничного терапевта.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: