Завантаження ...

Нарада міського голови з виконкомом за 9 липня 2018

9 липня відбулася загальна міська нарада з питань міського господарства. Міський голова Юрій Фомічев підбив підсумки конференції «Досвід міст в сфері енергозбереження», що відбулась у Славутичі 5 липня. З контрольним візитом до Славутицького ЦНАП завітала експертна група програми “U-LEAD” з покращення...

 

9 липня відбулася загальна міська нарада з питань міського господарства. Міський голова Юрій Фомічев підбив підсумки конференції «Досвід міст в сфері енергозбереження», що відбулась у Славутичі 5 липня.

З контрольним візитом до Славутицького ЦНАП завітала експертна група програми “U-LEAD” з покращення якості надання адміністративних послуг для населення.

Розпочато підписну кампанію з управління багатоквартирними будинками, що має на меті здійснення надання житлово-комунальних послуг на договірних засадах. Вартість послуг визначатиметься за домовленістю сторін.

Ведеться робота по відновленню централізованого гарячого водопостачання. Планується увімкнення гарячого водопостачання на вихідні дні.

КП «УЖКГ» проводить ремонт ЦТП, триває підготовка до опалювального сезону.

Фестиваль “Chernobyling” цього року відбудеться у Києві з 31 серпня по 2 вересня. Для славутичан участь є безкоштовною за умови пред’явлення прописки.

КП «УФКСТ» готується до проведення байкерського фестивалю на території яхт-клубу, що відбудеться 28 липня.

Ведеться підготовка до нового навчального року, закуповується обладнання та підручники. Наразі працюють три дитячі садочки: №1 «Калинка», №4 «Марите», №6 «Крунк».

Чисельність населення по місту станом на 01.01.2018 складає – 25 146 тис. чол., з них чоловіків – 12 234 тис., жінок – 12 912 тис. Дітей віком від 0-4 років – 1172 тис., 0-16 років – 3997 тис., 0-17 років – 4213, 0-18 років – 4411 тис. Населення віком від 70 років і більше: чоловіки – 458 чол., жінки – 728 чол. Середній вік населення – 38,7 років.



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия