Завантаження ...

В ДТП під Черніговом загинули волонтери, які їхали до Бахмача відкривати центр антиретровірусної терапії

Четверо людей загинули, один чоловік у лікарні. У середу вранці, 4 липня, на в’їзді до Чернігова зіштовхнулися легковик і мікроавтобус. Близько сьомої ранку біля автомобільного мосту сталося ДТП – зіткнулися Джилі та ГАЗель. Легковик Джилі їхав з боку Чернігова, мікроавтобус йому назустріч.

Четверо людей загинули, один чоловік у лікарні.

У середу вранці, 4 липня, на в’їзді до Чернігова зіштовхнулися легковик і мікроавтобус. 
Близько сьомої ранку біля автомобільного мосту сталося ДТП – зіткнулися Джилі та ГАЗель. 

Легковик Джилі їхав з боку Чернігова, мікроавтобус йому назустріч. Від лобового зіткнення Джилі розвернуло. Водій цього легковика та двоє пасажирок загинули на місці. Ще одну жінку забрали в лікарню.

«Швидка» також забрала водія і пасажира ГАЗелі. Водій від госпіталізації відмовився.

Сергій Кушнір, завідувач травматологічного відділення міської лікарні №2 каже, що в їх лікарю «швидка» доставила 3-х осіб, на жаль, одна жінка була у дуже важкому стані і її врятувати не вдалося. Вона загинула. Один із пацієнтів від госпіталізації відмовився. Йому надали допомогу в травмпункті і призначили амбулаторне лікування. Ще одного госпіталізували у відділення. Стан середньої тяжкості, має доволі серйозне ушкодження тазу, але, на щастя, живий.

Після огляду в лікарні, водій мікроавтобуса повернувся на місце аварії. Говорити з журналістами відмовився.

Поліції водій пояснив, що Джилі виїхала на смугу зустрічного руху.

Віталій Копистко, прес-офіцер патрульної поліції області сказав, що ця версія, а також всі обставини цієї трагічної події, будуть з’ясовувати слідчі, які одразу працювали на місці ДТП.

Пасажири, які були в салоні Джилі, їхали у відрядження до Бахмачу. Провести тренінг по темі СНІДу та відкрити центр антиретровірусної терапії. Цю інформацію підтвердив Суспільному Микола Дейкун, головний лікар Обласного тубдиспансеру.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия