Завантаження ...

Конкурс грантів

Славутицький міський центр зайнятості інформує про можливість отримання гранту на самозайнятість та мікропідприємництво:Міжнародна організація з міграції (МОМ) за фінансової підтримки Уряду Федеративної Республіки Німеччина, що діє через...

Славутицький міський центр зайнятості інформує про можливість отримання гранту на самозайнятість та мікропідприємництво:
Міжнародна організація з міграції (МОМ) за фінансової підтримки Уряду Федеративної Республіки Німеччина, що діє через Німецький Банк Розвитку KfW, розпочинає набір учасників на новий проект, що має на меті покращити можливості для самозабезпечення та самозайнятості внутрішньо переміщених осіб та мешканців регіонів, які зазнали наслідків конфлікту.

Водночас, проект зміцнить соціально-економічну стабільність і добробут приймаючих громад в Україні. Завдяки грантам на самозайнятість та мікропідприємництво, проект надасть змогу вимушеним переселенцям та членам приймаючих громад розпочати новий або розширити наявний бізнес.

ЗАПРОШУЮТЬСЯ:
• Внутрішньо переміщені особи (ВПО) з Донецької, Луганської областей, а також Криму, що проживають в усіх областях України
• Місцеві мешканці з усіх областей України (територія, підконтрольна уряду України)
• Віком від 18 до 60 років

За більш детальнішою інформацією звертайтеся до регіонального партнера Міжнародної організації з міграції в Київській області громадської спілки «Програма сприяння відродження та інтеграції Сходу України «Донбас» за телефоном: (095) 890-57-03.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия