Завантаження ...

Конференція «Досвід міст у сфері енергозбереження»

5 липня 2018 року у місті Славутичі Київської області відбудеться конференція «Досвід міст у сфері енергозбереження». Мета конференції: демонстрація результатів реалізації Грантових проектів ЄС в Україні, спрямованих на впровадження Планів дій сталого енергетичного розвитку та виконання зобов’язань Угоди Мерів.

 

5 липня 2018 року у місті Славутичі Київської області відбудеться конференція «Досвід міст у сфері енергозбереження». Мета конференції: демонстрація результатів реалізації Грантових проектів ЄС в Україні, спрямованих на впровадження Планів дій сталого енергетичного розвитку та виконання зобов’язань Угоди Мерів.

Організатор конференції: виконавчий комітет Славутицької міської ради.

Заплановані заходи конференції:
- Презентації щодо впровадження кращих практик з енергозбереження в містах України.
- Демонстрація отриманих результатів реалізації Грантового проекту ЄС в місті Славутичі - термомодернізація Загальноосвітньої школи №2 та Дитячого садочку №1 «Калинка».
- Обмін досвідом реалізації Грантових проектів ЄС з енергозбереження (успіхи, проблеми, перешкоди).
- Прес-конференція для засобів масової інформації.

Конференція відбудеться у рамках завершення демонстраційного Грантового проекту Європейського Союзу «Пілотний проект з реалізації Плану дій сталого енергетичного розвитку м. Славутич до 2020 року - здійснення термомодернізації 2-х муніципальних об'єктів бюджетної сфери», що впроваджується за програмою Європейської Комісії «Угода мерів – Демонстраційні проекти» (CoM-DeP).

У конференції заплановано участь представників від Європейського Союзу, команди підтримки програми Європейської Комісії «Угода мерів – Демонстраційні проекти» (CoM-DeP), міністерств, облдержадміністрацій, асоціацій міст України, міст-підписантів Угоди мерів, міст-переможців Грантових конкурсів ЄС, органів місцевого самоврядування та засобів масової інформації.

Відділ інформації


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия