Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ЦНАП інформує

У тестовому режимі розпочав роботу офіційний сайт Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) виконавчого комітету Славутицької міської ради https://cnap-slavutich.com.ua/ На сайті можна ознайомитися зі структурою ЦНАПу, графіком роботи та контактами Центру, отримати якісну та...

 
У тестовому режимі розпочав роботу офіційний сайт Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) виконавчого комітету Славутицької міської ради https://cnap-slavutich.com.ua/

На сайті можна ознайомитися зі структурою ЦНАПу, графіком роботи та контактами Центру, отримати якісну та повноцінну інформацію про перелік і порядок надання адміністративних послуг, в режимі онлайн записатися на прийом для оформлення закордонного паспорта та паспорта громадянина України у формі ID-картки.

Нагадуємо: сайт працює в тестовому режимі, тому будемо вдячні за ваші зауваження та пропозиції, що стосуються роботи сайту, зручності, наповнення тощо.

Свої пропозиції та зауваження просимо надсилати на електрону адресу: uap@slav.gov.ua − ваші побажання обов’язково врахують та допоможуть удосконалити роботу сайту. Дякуємо за співпрацю!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: