Завантаження ...

Вигідні умови для випускників Славутича

Команда професорів, аспірантів та студентів 2-го й 5-го курсів Інституту проблем моделювання в енергетиці ім. Г. Є. Пухова провела зустріч з цьогорічними випускниками Славутича. Сама зустріч пройшла 13 червня о шостій годині вечора в актовій залі ліцею міста. Подача інформації з приводу...

 

Команда професорів, аспірантів та студентів 2-го й 5-го курсів Інституту проблем моделювання в енергетиці ім. Г. Є. Пухова провела зустріч з цьогорічними випускниками Славутича.

Сама зустріч пройшла 13 червня о шостій годині вечора в актовій залі ліцею міста. Подача інформації з приводу нового бачення Славутицького філіалу Київського політехнічного інституту ім. Ігоря Сікорського (далі − КПІ) відбулася у форматі обговорення та презентацій щодо тонкощів професій. Зокрема, обговорювали перспективи та методи навчання у філіалі КПІ, болючі економічні питання, які турбують батьків.

Крім того, говорили про плюси й мінуси навчання за такими спеціальностями, як «Енергетичне машинобудування», «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», «Атомна енергетика», «Комп’ютерні науки». Представники інституту наголошували, що створена нова модель навчання, збільшений відсоток вступу на бюджет, а також випускники інституту матимуть можливість працевлаштування в енергетичній та ІТ-галузі.

До того ж було засвідчено про співпрацю з іноземними установами, здебільшого з вищими навчальними закладами Польщі, Туреччини, Фінляндії та інших країн.

Отже, про вигідні умови та перспективи навчання саме в Славутичі на базі закладу КПІ, високу математичну підготовку, про затишок та комфорт, створений для студентів, можна дізнатися у заступника директора філіалу Ченкової Валентини Володимирівни, завітавши до ліцею або за телефонами: 050-465-23-91, 066-227-60-32, 067-760-58-08 та електронною адресою: chenkova@institute.in.ua

Анастасія ЛЮБИВА
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия