Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

До власників домашніх тварин!

З 24 по 29 червня у Славутичі буде проведено акцію з відлову, стерилізації та вакцинації безпритульних тварин за участю Благодійного фонду «За чисте майбутнє» (США). Усі бажаючі власники тварин можуть звернутися до спеціалістів фонду щодо стерилізації та вакцинації своїх собак та...

 

З 24 по 29 червня у Славутичі буде проведено акцію з відлову, стерилізації та вакцинації безпритульних тварин за участю Благодійного фонду «За чисте майбутнє» (США).

Усі бажаючі власники тварин можуть звернутися до спеціалістів фонду щодо стерилізації та вакцинації своїх собак та котів. Процедура безкоштовна.

Стерилізація та вакцинація проводитиметься у підтрибунному приміщенні стадіону «Каскад» (Талліннський кв-л, колишнє приміщення «Нової пошти»).

За вашим бажанням фонд приймає благодійні внески, що будуть направлені на утримання карантинного майданчику для тимчасового перебування безпритульних тварин у місті Славутич.

Згідно «Правил утримання домашніх тварин», тварина, що знаходиться на вулиці без супроводу господаря, вважається безпритульною та підлягає відлову.

Прохання не допускати самовигул домашніх тварин у цей період.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: