Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Про визначення напрямків реформування системи енергозабезпечення та розробку схеми теплопостачання міста

У залі засідань виконкому під головуванням міського голови Юрія Фомічева 6 червня відбулось засідання робочої групи з питань вивчення та розробки концепції реформування системи енергозабезпечення Славутича. На засіданні обговорювалися питання про варіанти реформування і розвитку системи енергозабезпечення міста,

У залі засідань виконкому під головуванням міського голови Юрія Фомічева 6 червня відбулось засідання робочої групи з питань вивчення та розробки концепції реформування системи енергозабезпечення Славутича. 

До роботи, окрім керівників комунальних підприємств, депутатів Славутицької міської ради, було залучено й експерта з теплопостачання та питань житлово-комунального господарства, члена Громадської ради при Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства О. В. Мельниченко.

На засіданні обговорювалися питання про варіанти реформування і розвитку системи енергозабезпечення міста, порядку розробки схеми теплопостачання, законодавчі вимоги щодо розробки схеми та техніко-економічного обґрунтування, йшла мова і про зміни до Закону України «Про теплопостачання», що готуються. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: