Завантаження ...

Сонячне свято

Багато років, в Міжнародний день захисту дітей, на затишному подвір’ї Загальноміського бібліотечно-інформаційного Центру дорослі дарують маленьким славутичанам подарунок. І цей рік не став винятком.

 
Багато років, в Міжнародний день захисту дітей, на затишному подвір’ї Загальноміського бібліотечно-інформаційного Центру дорослі дарують маленьким славутичанам подарунок.

І цей рік не став винятком. Центр німецької культури «Хофнунг», народний театр «Добрий настрій», Центр соціальних служб для сім’ ї, дітей та молоді та ЗБІЦ підготували справжнє сонячно-театральне, музично-розважальне «Сонячне свято».

У читальному залі бібліотеки була розташована виставка «Усі ми родом із дитинства», а на подвір’ї дарували свою акторську майстерність та розважали дітей і дорослих чарівна Ромашка (Людмила Лутченко), весела Райдуга (Анна Лебанідзе), непередбачувана бабуся Шапокляк (Ольга Кропта).

Добрий настрій панував у нашому «зеленому театрі», де співали, малювали, грали, гримували, танцювали.

Слова подяки Валерію Ніхельману (звукове забезпечення), ЦСССДМ и ЦНК "Хофнунг" за солодкі призи! Дякую дітям, батькам, бабусям! Усім, хто прийшов на "Сонячне свято"!

З повагою, режисер програми,
художній керівник НТ «Добрий настрій», Тетяна Бакри-Ніхельман.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия