Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Регіональна (не)конференція у Славутичі для шкільних педагогів mini-EdCamp Slavutych

У Славутицькому ліцеї 30 травня відбулась Регіональна (не)конференція для шкільних педагогів mini-EdCamp Slavutych, на яку з’їхались освітяни з різних куточків України. Вона внесена до офіційного плану подій МОН України як важливий майданчик комунікації реформи «НУШ»

 
У Славутицькому ліцеї 30 травня відбулась Регіональна (не)конференція для шкільних педагогів mini-EdCamp Slavutych, на яку з’їхались освітяни з різних куточків України. (Не)конференція mini-EdCamp Slavutych внесена до офіційного плану подій Міністерства освіти і науки України як важливий майданчик комунікації реформи «Нова українська школа».

Гасло «Нова українська школа: запалюємо вогник у скептиків» стало темою цьогорічної (не)конференції. Для учасників події були організовані фотозони, майстер-класи, благодійна виставка-продаж сувенірів від Центру реабілітації дітей-інвалідів.

До участі в (не)конференції mini-EdCamp Slavutych запрошені експерти України в галузі освіти, педагоги різних регіонів України, що дає змогу об’єднати креативних учителів, вихователів, керівників для співпраці й обговорити актуальні освітні проблеми. Цьогорічний mini-EdCamp Slavutych розпочався з вітального слова міського голови Юрія Фомічева,
начальника управління освіти і науки Наталії Швець та менеджера з PR і партнерства mini-EdCamp Ukraine Ірини Міньковської.

На панельній дискусії «Учительство і нова українська школа: як припинити боятися і почати змінюватися?» виступили відомі українські експерти з питань освіти Віктор Громовий, Остап Стасів та Людмила Сербіна. Продовжилася (не)конференція знайомством з експертами та виступами вчителів з різних міст України, в тому числі й зі Славутича.

За результатами (не)конференції були підбиті підсумки та вручені сертифікати її учасникам.


Відділ інформації
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: