Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чи буде гаряча вода у місті?

З акціонером та координатором проекту ТОВ «Зелена енергія Т» проведена нарада, на якій було прийняте рішення щодо проведення всіх необхідних робіт на протязі двох тижнів для забезпечення славутичан гарячою водою. Згода акціонера отримана на співпрацю з КП УЖКГ щодо постачання гарячої води.

 
Відповідь міського голови:

Думаю не потрібно зайвий раз наголошувати на проблемах з газом.

Саме тому, з акціонером та координатором проекту ТОВ «Зелена енергія Т» проведена нарада, на якій було прийняте рішення щодо проведення всіх необхідних робіт на протязі двох тижнів для забезпечення славутичан гарячою водою. Згода акціонера отримана на співпрацю з КП УЖКГ щодо постачання гарячої води. Звісно, що борги у нас є, але вони абсолютно регульовані. Ми вже віддали 6,9 млн грн, а фонд заробітної плати працівників, що працюють на котельні з відрахуваннями складає близько 600 тис грн за період роботи котельні в Славутичі.
Пріоритет сьогодні повинен бути виключно в виплаті перш за все заробітної плати.

Альтернативна енергетика України, альтернативна енергетика Славутича буде мати підтримку і міський голова вніс відповідні пропозиції до Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства. Постанова Уряду прийнята 09.07.2014 р., якою створені стимулюючі механізми для використання альтернативних джерел енергії. Пропонується удосконалити систему тарифоутворення в частині зменшення обсягу компенсації різниці в тарифах на теплову енргію, вироблену з природного газу на користь збільшення такої компенсації на вартість теплової енергії, виробленої з альтернативних видів палива.

Після прийняття Національною комісією 17.07.2014р. нового тарифу на гарячу воду до 25.07.2014р. будуть прийняті усі заходи щодо відновлення гарячого водопостачання для славутичан.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: