Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Подарунок ліцею

Керівники Групи Управління Проектом Оскар Н. МакНіл та СП «НОВАРКА» Сіріл Фаржьє 22 травня передали Славутицькому ліцею обладнання для цифрової лабораторії з фізики, яке включає набір стандартних приладів з основних розділів фізики: «Механіка», «Електродинаміка», «Молекулярна фізика»...

 

Керівники Групи Управління Проектом Оскар Н. МакНіл та СП «НОВАРКА» Сіріл Фаржьє 22 травня передали Славутицькому ліцею обладнання для цифрової лабораторії з фізики, яке включає набір стандартних приладів з основних розділів фізики: «Механіка», «Електродинаміка», «Молекулярна фізика», «Оптика».

Робота з приладами дозволяє в повному обсязі провести демонстраційний та лабораторний експерименти у класах різної вікової категорії та різного профілю навчання, також спеціалізовані датчики, реєстратори даних, програмне забезпечення для управління збором даних і обробкою експерименту. Ця цифрова лабораторія дасть можливість зменшити час, що витрачається на організацію та проведення фронтального і демонстраційного експерименту, підвищити ступінь наочності експерименту і візуалізації його результатів, розширити та модернізувати традиційні експерименти, проводити вимірювання.

Послугами цифрової лабораторії зможуть користуватися учні шкіл міста. Бездротові реєстратори даних серії einsteinTM LabMate – це компактні і в той же час потужні реєстратори даних із простим інтерфейсом датчиків, які можуть передавати дані на планшетний і персональний комп’ютер за допомогою USB- або Bluetooth-з’єднань. Учитель фізики ліцею Тетяна Полулях разом із ліцеїстами презентували подароване обладнання.

Діти і вчителька не приховували захоплення, оскільки тепер для них відкриваються інші можливості на шляху пізнання нового в процесі вивчення фізичних явищ і процесів. Управління освіти і науки Славутицької міської ради висловлює вдячність пану Макнілу та пану Фаржьє за надану можливість славутицьким школярам практично ознайомитися з можливостями сучасного навчально-дослідницького обладнання, проводити дослідження в процесі навчання, за осучаснення навчально-виховного процесу, можливість педагогам використовувати новітні освітні технології.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: