Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Сімейні цінності

У неділю, 13 липня, на подвір’ї Свято-Іллінського храму зібралось біля п’ятидесяти славутицьких родин. Глядачам був запропонований перегляд театральної вистави «Сімейні цінності», в якій висвітлено сімейні традиції, відношення між чоловіком та дружиною, дітьми та батьками.

 

У неділю, 13 липня, на подвір’ї Свято-Іллінського храму зібралось біля п’ятидесяти славутицьких родин. Отець Іоанн привітав усіх з іменинами святих Петра та Февронії, які є покровителям сім’ї, побажав усім миру, злагоди та сімейного благополуччя.

Глядачам був запропонований перегляд театральної вистави «Сімейні цінності», в якій висвітлено сімейні традиції, відношення між чоловіком та дружиною, дітьми та батьками. Після перегляду вистави всі охочі мали змогу прийняти участь в естафетах, іграх та розвагах. Діти малювали крейдою на асфальті своє бачення сім’ї та родинних відносин. А наприкінці свята всіх учасників пригостили солодощами, виготовленими дбайливими рукам мам.

Отже, хочемо зазначити, що саме зі своєї сім’ї, з родини йде у світ людина і несе в нього своє серце, наповнене добротою і любов’ю, відчуттям краси і справедливості. Саме із сім’ї несе вона у світ правду, чесність, віру, традиції і звички. Тож недарма народне прислів’я каже: «Який кущ, така й хворостина, які батьки, така й дитина».

А тому:

Живіть всі дружно й крилато,
щоб рід людський наш не здрібнів.
Любов оберігайте свято,
навчіться добрих, щирих слів.
І світ любіть, що наче казка
для вас відкрився у житті,
і сонечкова щира ласка
хай зігріває вас в путі!


Особливу подяку висловлюємо керівнику недільної школи Тетяні Геннадіївні Коровченко та учасникам вистави: Анатолію Володимировичу Склярову, Вікторії Зайцевій, Дементію Прядку, Ксенії Солдаткиній, Анастасії Тарасенко, Ользі Фещук, Семену Шияну та Софії Ячменьовій.

Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді
(Московський кв-л, буд. 12, тел.: 2-11-15, 3-01-80)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: