Завантаження ...

«Доброго ранку, Країно!» телеканалу UA:Перший в Славутичі

9 травня знімальна група цього телеканалу працювала у місті. Побували на тренуванні нашої жіночої команди по футзалу, відвідали гуртки технічної творчості ПДМ, завітали до сім’ї Бабак. До цього Тетяна Гончарова побувала на святі Дня Перемоги, а потім у краєзнавчому...

«Мене вразило все» – так про Славутич сказала Тетяна Гончарова, ведуча інформаційно-розважальній програмі «Доброго ранку, Країно!» телеканалу UA:Перший. 9 травня знімальна група цього телеканалу працювала у місті. Побували на тренуванні нашої жіночої команди по футзалу, відвідали гуртки технічної творчості ПДМ, завітали до сім’ї Бабак. 

До цього Тетяна Гончарова побувала на святі Дня Перемоги, а потім у краєзнавчому музеї, і звичайно, була присутня на головній події – відкритті «5 міжнародного фестивалю кіно та урбаністики «86».

Ірина Френкель – заслужена артистка України, керівник українського центру досліджень при Міністерстві культури України, організатор проекту «Малі міста – великі враження», яка працювала у Славутича вважає, що культурні проекти впливають на формування іміджу міста. А сам фестиваль є найбільш демократичною формою проведення культурно-мистецьких подій.

Нагадуємо, що шляхом проведення відкритого конкурсу, експертною радою Міністерства культури України відібрано 8 із 158 проектів для впровадження пілотних культурних стартапів пов’язаних із культурною спадщиною. Наше місто стало переможцем завдяки проекту Міжнародного фестивалю кіно і урбаністики «86».

10.05.  о 7:00 у програмі «Доброго ранку, Країно!» очікуємо сюжет про ветеранів Славутича.
У п’ятницю, 11 травня, з 7:30 до 8:30 Тетяна Гончарова розповість про фестиваль, та про події, що відбувалися у місті сьогодні.

І чекаємо на нові сюжети про Славутич та на нові проекти!

Віддл інформації
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия