Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Щось у Котловані...

Архітектурний Burning Man у Славутичі: вже цілий тиждень 5 команд у складі міжнародних тьюторів та українських учасників будують у Котловані дерев'яні об'єкти для фестивального компігу. Приходьте 9 травня о 15:30 на презентацію проекту.

Архітектурний Burning Man у Славутичі: вже цілий тиждень 5 команд у складі міжнародних тьюторів та українських учасників будують у Котловані дерев'яні об'єкти для фестивального компігу. 

Болти, шурупи, пили і молотки, культиватори, сапки й навіть земляний бур - вони жонглюють інструментами, як циркові майстри, викликаючи захоплення місцевої публіки.

Як силачі, легким рухом підіймають багатокілограмові конструкції, приклавши важіль у правильній точці.

Як фокусники, у змиг ока перетворюють безформенну гору матеріалів на струнку вежу, вуличні меблі й дах у формі хвиль.

Архітектурна лихоманка стрімко охопила незаймані схили міфічного озера без води - невтомні прибульці старанно закодовують у свої споруди сакраментальні сенси, переосмислюючи застигле у часі й просторі місце, яке буквально народжується знову, розкриваючи свої до того незнанні грані, як квітка пелюстки в проміннях травневого сонця

Приходьте 9 травня о 15:30 на презентацію проекту, щоб послухати, як облаштовували набережну озера, що ніколи не було заповнене водою.

Кураторка проекту: Olha Koval
Фото: Роман Закревский (Roman Zakrevsky)
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: