Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Відбулась посвята в "Світлячки Славутича"

Четвертого травня 222 першокласників міста стали членами міської громадської організації «Світлячки Славутича». Посвята у світлячки є у місті доброю традицією. Свято відбулося біля Палацу Дитячої та юнацької творчості.


4 травня 2018 року 222 першокласники міста поповнили лави міської дитячої організації «Світлячки Славутича».
Мета цього заходу - виховання у молоді почуття патріотизму, шанобливого ставлення до старшого покоління, підготовка до активної участі у роботі органів учнівського самоврядування міста Славутича.


Захід відбувся на майданчику біля Славутицького Палацу дітей та молоді. Зі святом маленьких учнів привітав міський голова Юрій Фомічев. Він побажав дітям бути здоровими, розумними, чемними.

Ведучими свята стали координатор учнівського самоврядування міста Богдана Кидиба та активісти дитячої самоврядної організації «Веселка». Вони нагадали першокласникам правила світлячків, грали та співали разом із малюками, після чого на кольорових кульках відпустили у небо Світлячка.

Юні «світлячки» пообіцяли дорожити честю і добрим ім’ям, працювати, не лінуватись, дотримуватися свого слова, поважати старших, завжди виручати товариша у будь-якій біді. Кожному було прикріплено нагрудний значок «Світлячки Славутича».
По завершенні посвяти на малюків чекали мультфільми та солодощі.

Закінчилося свято, але подорож до країни «Світлячки Славутича» тільки почалася. То ж хай буде у світі мир, всіх нас вітає кожного дня привітне сонечко, цвіте на личках дітей радісна усмішка і дзвенить веселий дитячий сміх.

Методист міського методичного центру О.І.Мороз
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: