Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

До уваги ветеранів та діючих військовослужбовців сектору безпеки та оборони України!

Всеукраїнський турнір з футболу «Кубок нескорених» відбудеться в Києві, на стадіоні «Атлет», 19 травня. Участь у змаганнях беруть ветерани та діючі військовослужбовці сектору безпеки та оборони України, а також добровольчих формувань, котрі отримали поранення, каліцтва, контузії ...

Всеукраїнський турнір з футболу «Кубок нескорених» відбудеться в Києві, на стадіоні «Атлет», 19 травня. Участь у змаганнях беруть ветерани та діючі військовослужбовці сектору безпеки та оборони України, а також добровольчих формувань, котрі отримали поранення, каліцтва, контузії або захворювання під час або внаслідок виконання службових обов’язків в зоні бойових дій, під час участі в антитерористичній операції або в ході миротворчих операцій за участю України. 

Змагання проводяться серед учасників за двома категоріями:

• особи з ампутацією нижньої кінцівки на будь-якому рівні зі збереженням функцій другої кінцівки. Гравці пересуваються за допомогою милиць без патології вестибулярного апарату і збереженням зору;

• особи з відсутністю уражень нижніх кінцівок або з частковим пошкодженням нижніх кінцівок, які пересуваються самостійно без додаткових засобів − ходунків, милиць.

Мета заходу – фізична та психологічна реабілітація ветеранів війни та діючих військовослужбовців; зміцнення дружніх стосунків або обміну досвідом роботи між спортивними організаціями осіб з інвалідністю; залучення якнайбільшої кількості ветеранів війни та діючих військовослужбовців з усієї України, які брали чи беруть участь в антитерористичній операції на сході України, до занять футболом; пропаганда футболу серед них.

Участь у турнірі безкоштовна.

Реєстрація можлива в режимі on-line на сайті Федерації футболу України https://ffu.ua/ або шляхом запиту на електронну адресу: milfootball@ukr.net для отримання форми заявки.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: