Завантаження ...

Відповідь пану Гладченко

. Ефективність роботи міського голови щодо залучення інвестицій в місто була б ще вищою (одна інвестиція «Зеленої енергії», проти якої виступали депутати групи «Альтернатива» склала десятки мільйонів гривень), якби не «махлювання» пана Гладченка в змові з іншими депутатами під час проведення аукціону (два етапи) по приміщенню «Нежитлової будівлі складу тари».

 
1. До конструктивної критики відношусь нормально. До «блуду» - болісно, як жива людина!

2. Ефективність роботи міського голови щодо залучення інвестицій в місто була б ще вищою (одна інвестиція «Зеленої енергії», проти якої виступали депутати групи «Альтернатива» склала десятки мільйонів гривень) якби не «махлювання» пана Гладченка в змові з іншими депутатами під час проведення аукціону (два етапи) по приміщенню «Нежитлової будівлі складу тари».

Розшифруємо термін «махлювання». Він означає те, що аукціон відбувся 29 жовтня 2013 року. Разом з тим жодних робіт на об’єкті станом на 11 липня 2014 року не проводиться, окрім визначених в договорі купівлі-продажу. Видно інтенсивно іде пошук покупця, на якому можна отримати свій зиск.

Інвестиції в місто, переконаний, будуть продовжувати надходити, тому що міська влада для цього створює усі необхідні умови, незважаючи на підрив іміджу міста деякими «видатними» «політичними» діячами.

Міський голова Володимир Удовиченко

Читайте також:

Відкритий лист до міського голови Славутича від депутата Славутицької міської ради Анатолія Гладченка
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия