Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Триває резиденція від фестивалю 86 - Офіс підтримки громадських ініціатив радо зустрічає гостей

В суботу 21 квітня 2018 року в Офісі підтримки громадських ініціатив відбувся Суботній бранч Урбаністичної резиденції 86. Резиденція триватиме протягом чотирьох тижнів 18 квітня – 13 травня 2018 року в Славутичі. Резиденти послухали міні-лекції Лизи Герман, Ольги Зовської, Маттіаса Малка. Були обговорені культурні та архітектурні зв'язки існуючих кварталів міста Славутич із країнами, що їх будували, використання міського публічного простору, а також вплив архітектурних форм на розвиток особистості у місті.

 
 
В суботу 21 квітня 2018 року в Офісі підтримки громадських ініціатив відбувся Суботній бранч Урбаністичної резиденції 86. Резиденція триватиме протягом чотирьох тижнів 18 квітня – 13 травня 2018 року в Славутичі.
Резиденти послухали міні-лекції Лизи Герман, Ольги Зовської, Маттіаса Малка. Були обговорені культурні та архітектурні зв'язки існуючих кварталів міста Славутич із країнами, що їх будували, використання міського публічного простору, а також вплив архітектурних форм на розвиток особистості у місті.


23 квітня, до Офісу підтримки громадських ініціатив знову завітали учасники урбаністичної резиденції. Митці Михаела Лакова (Голландія, Роттердам) та Ольга Зовська (Україна, Київ) розробляли концепцію потенційного розвитку та міркували про майбутнє 14 кварталів, із яких складається місто. Консультанти офісу отримали задоволення від спілкування із нашими гостями.

Впевнені, Славутич багатий на амбітних, талановитих та активних мешканців. Офіс підтримки громадських ініціатив продовжує приймати Ваші пропозиції щодо розвитку нашої громади. Тут ми збираємо нові перспективні ідеї та обговорюємо можливості щодо акумуляції зусиль та використання на 100% наявних міських ресурсів.

Офіс підтримки громадських ініціатив завжди готовий до співпраці та продовжує надавати безкоштовну можливість використовувати офісне приміщення, необхідну техніку та обладнання, простору залу (БК «Енергія», II поверх) для проведення заходів, запланованих для членів громадських організацій, громадських активістів тощо.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: