Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Візит екологічного комітету Верховної Ради

23 квітня на Чорнобильській АЕС відбулося виїзне засідання робочої групи Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Верховная рада України. Візит відбувся згідно з планом роботи комітету у рамках Восьмої сесії Верховної Ради. На меті депутатів було вивчення питань щодо введення в експлуатацію нового безпечного конфайнменту та інших об'єктів зони відчуження.

 
23 квітня на Чорнобильській АЕС відбулося виїзне засідання робочої групи Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Верховная рада України.

Візит відбувся згідно з планом роботи комітету у рамках Восьмої сесії Верховної Ради. На меті депутатів було вивчення питань щодо введення в експлуатацію нового безпечного конфайнменту та інших об'єктів зони відчуження.

Представники депутатського корпусу відвідали простір під аркою НБК та майданчик будівництва сховища відпрацьованого ядерного палива №2. Також відбулася робоча зустріч між членами комітету, адміністрацією ЧАЕС та головою Державне агентство України з управління зоною відчуження.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: