Завантаження ...

Мистецькі події в Дитячій школі мистецтв

12 та 18 квітня в концертній залі Дитячої школи мистецтв відбулося свято "Терпсихори" за участю учнів хореографічного відділення та звітний концерт вокально-хороового відділення, який розпочав низку заходів, присвячених 30-річному ювілею, який школа святкує навесні 2018 року. Святковий Гала-концерт до 30-річчя ДШМ відбудеться 18 травня в Кіноконцертному комплексі.

 


12 та 18 квітня в концертній залі Дитячої школи мистецтв відбулося свято "Терпсихори" за участю учнів хореографічного відділення та звітний концерт вокально-хорового відділення, який розпочав низку заходів, присвячених 30-річному ювілею, який школа святкує навесні 2018 року.
Святковий Гала-концерт до 30-річчя ДШМ відбудеться 18 травня в Кіноконцертному комплексі.



"Свято Терпсихори" - так називалося свято танцю, яке відбулося 12 квітня в ДШМ.
Першокласників Ольги Жанівни Бовкун прийняли в Юні танцюристи, кожний з них отримав пам*ятну балеринку, балетки та подаруночок що приготували батьки та викладачі.

Натомість вони виконали свої перші постановки "Мамина сорочка" та "Полька". Всі глядачі могли переглянути і оцінити творчий ріст учнів хореографічного відділення від 1-го до випускного класу.

18 квітня в Дитячій школі мистецтв відбувся звітний концерт вокально-хорового відділення.

Концерт пройшов в теплій атмосфері, з великою кількістю глядачів, які не скупилися на щедрі аплодисменти та овації. Прикрасою, вже традиційно на такому концерті, став числений хор учнів молодших класів музичного та вокально-хорового відділень та зразковий хор старших класів вокально-хорового відділення « Дзвони сонця».

Також 19 квітня у виствковій залі І корпусу відкрилася виставка творчих робіт учнів образотворчого відділення. 
Виставка має назву "Пишаємося рідною школою" та представляє всі види мистецтва, яким навчають в ДШМ. 
Вона вийшла цікава та незвичайна. 
Запрошуємо до перегляду. Відвідуйте наші звітні концерти, а найкращі виступи будуть представлені на ювілейному концерті 18 травня. 

Дитяча школа мистецтв

 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия