Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Не будь байдужим до майбутнього свого міста, долучайся до розробки Стратегічного плану розвитку міста!

У міста є Стратегічний план соціально-економічного розвитку до 2020 року, який побачив світ у 2000 році. Розробка нового документу необхідна для більш точної оцінки наявної соціально-економічної ситуації. План на 2018-2020 роки має визначити актуальний сценарій та пріоритети...

 
У міста є Стратегічний план соціально-економічного розвитку до 2020 року, який побачив світ у 2000 році. Розробка нового документу необхідна для більш точної оцінки наявної соціально-економічної ситуації. План на 2018-2020 роки має визначити актуальний сценарій та пріоритети місцевого розвитку, дати відповіді на питання про ключові точки, куди необхідно спрямувати доступні ресурси.

Заходи проходитимуть за адресою Проспект Дружби Народів, 7 (БК «Енергія», ІІ поверх), Офіс підтримки громадських ініціатив:

11 квітня о 14.00 – стратегічна сесія-1 для працівників виконавчого комітету та його структурних підрозділів;
12 квітня о 14.00 – стратегічна сесія-2 для працівників основних підприємств міста;
13 квітня о 14.00 – стратегічна сесія-3 для підприємців та громадських активістів міста.

Зареєструватися до участі можна за телефоном 2-22-50 або за адресою Проспект Дружби Народів, 7 (БК «Енергія», ІІ поверх), Офіс підтримки громадських ініціатив. Усі запитання та пропозиції також можна надсилати на адресу slavutich.ofis@gmail.com.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: