Завантаження ...

Днями Славутич відвідали спостерігачі ОБСЄ

Вони вивчають ситуацію в Україні та кращий досвід міст щодо підтримки мобілізованих військовослужбовців, їх сімей та тимчасових переселенців. Міський голова розповів їм про роботу, що ведеться у Славутичі і яку координує міський штаб.

 
Вони вивчають ситуацію в Україні та кращий досвід міст щодо підтримки мобілізованих військовослужбовців, їх сімей та тимчасових переселенців.

Міський голова розповів їм про роботу, що ведеться у Славутичі і яку координує міський штаб. Він подякував усім славутичанам, підприємцям міста, організаціям, трудовим колективам, ДП «Чорнобильська АЕС», ВП «Атомремонтсервіс», які беруть активну участь у вирішенні проблемних питань, що виникли у звязку з війною на сході України - від грошової до матеріальної допомоги та продуктів харчування. Він зазначив, що ця робота у Славутичі проводиться в рамках міської політики. Нині актуальні в Україні питання щодо працевлаштування переселенців, оздоровлення їх дітей, надання житла має вирішувати держава.

Гості ознайомилися з досвідом Славутича щодо диверсифікації економіки у зв’язку з закриттям Чорнобильської АЕС, впровадженням технологій, які дозволили місту стати конкурентним.

На завершення обговорення мер вручив представникам ОБСЄ краватку з гербом м.Славутича,виготовлену на славутицькому підприємстві «Гобелен»
Л.Любива

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия