Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Брати. Остання сповідь» у кіноклубі

12 квітня о 19.00 у 86: Кіноклуб відбудеться показ українського драматичного фільму "Брати. Остання сповідь". Вхід вільний. 05 квітня показ фільму було скасовано з технічних причин. Запрошуємо усіх шанувальників українського кіно до 86: Кіноклуб. Наша адреса: Проспект Дружби народів...



12 квітня о 19.00 у 86: Кіноклуб відбудеться показ українського драматичного фільму "Брати. Остання сповідь". Вхід вільний.

05 квітня показ фільму було скасовано з технічних причин. Запрошуємо усіх шанувальників українського кіно до 86: Кіноклуб. Наша адреса: Проспект Дружби народів, 7, ІІ поверх, Офіс підтримки громадських ініціатив.

«Брати. Остання сповідь» - український драматичний фільм, знятий дебютанткою Вікторією Трофіменко за мотивами роману «Джмелиний мед» шведського письменника Торгні Ліндгрена. Стрічка розповідає історію любові та ненависті двох братів-гуцулів, які доживають віку в гірському селі в Карпатах.

Фільм був представлений на двадцяти одному кінофестивалі. Світова прем'єра фільму відбулася 28 листопада 2013 року в головному конкурсі на індійському міжнародному кінофестивалі в Гоа, а в Україні — 18 вересня 2014 року в головному конкурсі на Міжнародному фестивалі «Молодість». В український широкий прокат «Брати. Остання сповідь» вийшов 24 вересня 2015 року.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: