Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Яскраві перемоги дітей Славутича

Славутич багатий своїми талантами, і цьому знову є підтвердження. Минулого тижня учні Дитячої школи мистецтв та вихованці Палацу дітей та молоді в черговий раз порадували своїми успіхами. На Міжнародному інструментальному конкурсі Євгена Станковича за відмінну гру на акордеоні Олексій Полторацький...

 
Славутич багатий своїми талантами, і цьому знову є підтвердження. Минулого тижня учні Дитячої школи мистецтв та вихованці Палацу дітей та молоді в черговий раз порадували своїми успіхами.

На Міжнародному інструментальному конкурсі Євгена Станковича за відмінну гру на акордеоні Олексій Полторацький зайняв І місце в сольному виступі та І місце в дуеті з Валентином Олексою (викладач − Людмила Разжигаєва). На VІІ Всеукраїнському конкурсі-огляді юних піаністів імені Олени Вериківської І місце посів Владислав Вітченко (викладач − Надія Солодникова).

До речі, Владислав запрошений до участі у Гала-концерті переможців.

На Вишгородському відкритому фестивалі аматорських театральних колективів «Театральна субота» в номінації «Краща дитяча вистава» перемогу отримала вистава «Таємниця країни суниць» у виконанні театральної студії «Драм−Арт» Палацу дітей та молоді м. Славутич (керівник − Лариса Сивка). Нагороду в номінації «Кращий актор» за роль у виставі отримав Добриня Сивка, а в номінації «Краща епізодична роль» відзначилися Варвара Красківська та Єлизавета Андраманова.


Вітаємо з перемогою! Славутич пишається вами!


Відділ інформації

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: