Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Змагання з міні-футболу серед учасників АТО в спортивному комплексі «Оліємпієць»

1 квітня в спортивному комплексі «Оліємпієць» відбулися змагання з міні-футболу серед учасників АТО з міста Славутича (дві команди) та Ріпкинського, Борзнянського, Менського районів, присвячені Всесвітньому дню здоров’я. Ініціаторами змагань виступив Соціально-психологічний центр...

 

1 квітня в спортивному комплексі «Оліємпієць» відбулися змагання з міні-футболу серед учасників АТО з міста Славутича (дві команди) та Ріпкинського, Борзнянського, Менського районів, присвячені Всесвітньому дню здоров’я.

Ініціаторами змагань виступив Соціально-психологічний центр м. Славутич за підтримки відділу молоді та спорту Славутицької міської ради. На урочистому відкритті був присутній міський голова Юрій Фомічев, який привітав учасників турніру та відзначив важливість проведення таких змагань, побажав усім успіхів та перемоги. Опісля пролунали Гімни України та Славутича. Усі присутні хвилиною мовчання пом’янули воїнів, котрі віддали за Україну найдорожче – життя.

Змагання проводилися за спрощеними правилами з міні-футболу: гра в одне коло, два тайми по 10 хвилин. Всі гравці запам’яталися цікавою напруженою боротьбою в кожному зіграному поєдинку. А результати гри були такі: 1 місце посіла команда з м. Борзна; 2 місце – команда з військової частини 3041 (м. Славутич); 3 місце – команда Менського району; 4 місце – команда Ріпкинського району; 5 місце посіла команда ГО «Ветарани АТО та УБД» з м. Славутича.

Кращим гравцем турніру став Шостак Руслан з м. Борзна.

Переможці та призери змагань отримали нагороди від відділу молоді та спорту Славутицької міської ради.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: