Завантаження ...

Ювілейний вечір цеху експлуатації об'єкта "Укриття"

У Кіноконцертному комплексі відзначили 15-річний ювілей цеху експлуатації об'єкта "Укриття" та Нового Безпечного Конфайнмента. Про історію цеху, про героїчних людей, колектив-професіоналів, який виконує складну і відповідальну роботу йшлося у масштабному фільмі, відзнятому...

 

У Кіноконцертному комплексі відзначили 15-річний ювілей цеху експлуатації об'єкта "Укриття" та Нового Безпечного Конфайнмента.

Про історію цеху, про героїчних людей, колектив-професіоналів, який виконує складну і відповідальну роботу йшлося у масштабному фільмі, відзнятому інформаційною службою ДСП ЧАЕС, у виступах Генерального директора Ігоря Грамоткіна, голови профспілкової організації Максима Орлова, начальника цеха Сергія Поплигіна, гол. інженера Сергія Кондратенка, ведучого вечора Юрія Діордієва.

Присутні в залі гучними оплесками сприймали кожне музичне, пісенне, хореографічне вітання, які дарували вихованці ДШМ та ПДМ Дарина Кравченко (кер. Олена Фадеєва) , Катерина Федченко, Вікторія Шевченко (вокальна студія "Рожева пантера ", кер.Тетяна Денисенко), Варвара Красківська та Глєб Внуков ("Славутич-Стар" кер. Дмитро Кириєнко, Юлія Красківська).

Сподобався всім і виступ групи "Зварено в Україні" у складі Анастасії Разжигаєвої, Михайла Архіпова, Дмитра Кириєенка, Дмитра Драпова, Юрія Діордієва.

Людмила ЛЮБИВА

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия