Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Громадська рада з розвитку міста Славутича: актуальні питання

Ввечері 19 лютого у залі засідань виконкому відбулося засідання Громадської ради з розвитку міста Славутича під головуванням Володимира Удовиченка. Присутні на засіданні міський голова Юрій Фомічев, перший заступник міського голови Віктор Шевченко, заступник міського голови...

 

Ввечері 19 лютого у залі засідань виконкому відбулося засідання Громадської ради з розвитку міста Славутича під головуванням Володимира Удовиченка.

Присутні на засіданні міський голова Юрій Фомічев, перший заступник міського голови Віктор Шевченко, заступник міського голови Михайло Шинкаренко, голова профспілкового комітету ДСП «Чорнобильська АЕС» Максим Орлов, вступаючи у діалог з членами громадської ради, аргументовано надавали актуальну інформацію із різних сфер життя міста, будівництва Централізованого сховища відпрацьовано ядерного палива, реалізації соціальних програм на територіях визначених Законом України від 09.02.2012 № 4384, за рахунок відрахувань 10% від кошторисної вартості цього проекту.

З презентацією грантового проекту «План місцевого економічного розвитку: Славутич – драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону», що реалізується у рамках ініціативи Європейського Союзу «Мери за економічне зростання», виступила Наталя Гантімурова – радник міського голови з економічних питань, бізнес-омбудсмен. До речі, у конкурсі ЄС у якому було 103 учасники, перемогу отримали тільки 6, у тому числі і місто Славутич.

Новий проект ставить за мету створення умов для економічного зростання міста Славутича шляхом налагодження партнерських стосунків із навколишніми громадами для спільного економічного розвитку, створення комплексної інфраструктури для розвитку бізнес-середовища, покращення інвестиційного клімату з розширенням доступу до фінансування.

Розгляд наступного питання порядку денного про комунальні тарифи викликав тривалу і жваву дискусію, у якій брали участь Ірина Жаболенко, Володимир Щербина, Олександр Пантєєв, Людмила Вольська, Людмила Варченко, Вадим Івкін.

На завершення засідання від присутніх членів ради були внесені пропозиції до плану підготовки 25-го Міжнародного фестивалю «Золота осінь Славутича».

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: