Завантаження ...

Запрошуємо батьків та учнів 8-11 класів на презентацію «Можливості навчання за кордоном».

15 лютого 2018 року о 18.00 в Офісі підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради відбудеться презентація «Можливості навчання за кордоном». Захід відбуватиметься за підтримки Центру «Успіх» (навчання та розвиток) м.Чернігів. Презентацію адресовано...

 

Шановні славутичани! 15 лютого 2018 року о 18.00 в Офісі підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради відбудеться презентація «Можливості навчання за кордоном». Захід відбуватиметься за підтримки Центру «Успіх» (навчання та розвиток) м.Чернігів.

Презентацію адресовано батькам, чиї діти навчаються у 8-11 класах. Під час презентації «Можливості навчання за кордоном» буде зроблено огляд можливостей отримання освіти в Польщі, Чехії, Словаччини, Австрії, Німеччині, Канаді.

Будуть презентовані грантові програми Польщі та програма «Безкоштовна вища і середня освіта в Чехії». На заході буде присутній представник Празького центру Assoсiation Томаш Янеба.

У програмі презентації: безкоштовна вища освіта в кращих ВНЗ Чехії через платні підготовчі курси; вступ до приватних ВНЗ Чехії без втрати року (без нострифікації атестату); зимові і літні канікулярні програми для школярів; можливості отримання безкоштовної медичної європейської освіти в Чехії; програма визнання медичного диплома і можливості роботи для лікарів в Чехії.

А також ви можете отримати вичерпні відповіді на всі гострі питання, що хвилюють кожного, хто замислюється про освіту в Європі: умови вступу; найбільш затребувані професії; основні статті і розміри витрат на утримання майбутніх студентів; легальність і можливість підробітку під час навчання.

Контактна інформація: Директор КП “АРР” Арина Старовойтова 2-22-50, 2-10-90. Директор Центру «Успіх» Олена Пивненко +380677950840.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия