Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Новини спорту за січень 2018

Із 14 по 18 січня славутицькі боксери взяли участь у регіональному чемпіонаті України з боксу в місті Бориспіль. Максим Щукін виборов перше місце, Олексій Єдомаха − п’яте. Тренер-викладач − І. М. Глущенко. 20 січня в м. Васильків відбувся чемпіонат Київської області з дзюдо...

 

Із 14 по 18 січня славутицькі боксери взяли участь у регіональному чемпіонаті України з боксу в місті Бориспіль. Максим Щукін виборов перше місце, Олексій Єдомаха − п’яте. Тренер-викладач − І. М. Глущенко.

 

20 січня в м. Васильків відбувся чемпіонат Київської області з дзюдо. Збірна команда КДЮСШ Славутича виступила вдало − срібною призеркою чемпіонату стала вихованка відділення дзюдо КДЮСШ Анастасія Чечуга, бронзові нагороди отримали Максим Шебетя та Михайло Кочарян. Тренери − О. Г. Копилов, Л. М. Шаніна).

 

20 січня в СК «Олімпієць» відбулася гра 1/8 фіналу кубку України з футзалу серед жіночих команд Першої та Вищої ліг. Славутицькі спортсменки, обігравши з рахунком 6:1 команду ФК AFC NRG з Києва, пройшли в 1/4 фіналу (тренери-викладачі − В. В. Панченко, В. В. Мекшун).

20-21 січня в СК «Олімпієць» пройшли зональні ігри чемпіонату Київської області з міні-футболу серед юнаків 2001−2002 та 2003−2004 рр.н. У змаганнях взяли участь команди «Центр спорту «Фаворит» та «Центр спорту «Фаворит−2» (Бориспіль), «ДЮСШ» (Броварський район), ДК «Гатне», «КДЮСШ» (Славутич) та ФК «Славутич». За результатами ігор команда «КДЮСШ» Славутича, складена з юнаків 2001−2002 р.н. (тренер-викладач − В. М. Бойко), зайняла перше місце та увійшла до півфінального етапу змагань.

Відділ молоді та спорту

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: