Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Кодекс етики: працюємо з оновленим текстом

Шановні славутичани! Експертна група Офісу підтримки громадських ініціатив готується до подальших кроків за процедурою схвалення оновленого тексту Кодексу етики, честі, порядності, ефективного та добросовісного управління Славутицької територіальної громади, зокрема до....

 
Шановні славутичани! Експертна група Офісу підтримки громадських ініціатив готується до подальших кроків за процедурою схвалення оновленого тексту Кодексу етики, честі, порядності, ефективного та добросовісного управління Славутицької територіальної громади, зокрема до загальноміських громадських слухань.

Станом на сьогодні переглянуто 10 розділів, до тексту внесено 28 змістовних змін, враховані пропозиції від 540 респондентів, які долучалися до навчальних заходів, соціологічних опитувань та анкетувань, в т.ч. в режимі он-лайн.

Пропонуємо ознайомитися із текстом розділу оновленого Кодексу.

Зауважимо, що на сторінці Офісу у Фейсбук з 09 по 29 січня 2018 буде опублікована інформація щодо внесених змін деталізовано по кожному розділу документу. Долучайтесь до обговорення в режимі он-лайн.
Якщо у Вас виникатимуть додаткові пропозиції та зауваженя до тексту Кодексу етики», будь ласка, пишіть на електронну адресу, що вказана нижче, до 29 січня 2018 року.

Адреса Офісу: м.Славутич, Проспект Дружби народів, 7 (БК «Енергія), ІІ поверх. Графік роботи: понеділок – п’ятниця з 9.00 до 18.00, перерва з 13.00 до 14.00. Телефони: (045-79) 2-22-50, факс (045-79) 2-10-90
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: