Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Увага! Погіршення погодних умов!

Внаслідок впливу активного циклону Гідрометеоцентр України протягом 18 січня прогнозує суттєве ускладнення погодних умов. У Київській області – сильний мокрий сніг, посилення вітру до 15–20 м/сек, хуртовини, місцями – налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, утворення снігового покриву...

 
Внаслідок впливу активного циклону Гідрометеоцентр України протягом 18 січня прогнозує суттєве ускладнення погодних умов. У Київській області – сильний мокрий сніг, посилення вітру до 15–20 м/сек, хуртовини, місцями – налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, утворення снігового покриву висотою 10–20 сантиметрів.

У східних районах області дуже сильний мокрий сніг, висота снігового покриву становитиме 30–40 сантиметрів. У зв’язку з чим Київська обласна державна адміністрація попередила про введення обмеження в’їзду великогабаритних і важковагових транспортних засобів у Київську область з 9-ї години 17 січня та закликає мешканців Київщини бути вкрай обережними під час перебування на вулиці й утриматися від поїздок.

За оперативними даними Чернігівського обласного центру з гідрометеорології ДСНС України, у період з 17 по 25 січня на території області очікується денний температурний режим від –1ºС до –3ºС з подальшим зниженням до –13ºС. По Чернігівській області в період з 17 до 22 січня зберігатиметься хмарна погода з проясненнями, вночі і вдень сніг, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, пориви 15–20 м/сек. Температура вночі від –5ºС до –13ºС, вдень – від –3ºС до +2ºС.

За таких погодних умов необхідно бути максимально уважними та обережними на дорогах. Користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції. З особливою обережністю рухайтеся мостами та естакадами, відмовтеся від різких маневрувань. Просимо також із розумінням поставитися до прохання комунальників – максимально прибрати транспорт з внутрішньоквартальних проїздів на автостоянки та в гаражі.

Шановні громадяни! Закликаємо вас неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, особливо в період ускладнення погодних умов, відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних. У разі небезпеки – телефонувати до служби порятунку ДСНС «101».

Відділ з питань надзвичайних ситуацій
та цивільного захисту населення

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: