Завантаження ...

«86: Кіноклуб» запрошує на «Сансару»

Дорогі славутичани! «86: Кіноклуб» запрошує вас на перегляд стрічки «Сансара», що відбудеться 21 грудня о 19.00 в Офісі підтримки громадських ініціатив за адресою: проспект Дружби народів, 7 (БК «Енергія»). «Сансара» − це довгоочікуване продовження епохального фільму «Барака» з...

 
Дорогі славутичани! «86: Кіноклуб» запрошує вас на перегляд стрічки «Сансара», що відбудеться 21 грудня о 19.00 в Офісі підтримки громадських ініціатив за адресою: проспект Дружби народів, 7 (БК «Енергія»).

«Сансара» − це довгоочікуване продовження епохального фільму «Барака» з різницею в майже 10 років. Знята повністю на 70-міліметрову плівку протягом п’яти років у 25 країнах світу, кінокартина являє собою приголомшливу візуальну подорож найдивнішими місцями планети − від буддистських ченців до джунглів, по соборах Європи і древніх храмах Азії. Слово «сансара» прийшло до нас із санскриту і дослівно означає «безперервний потік» − це одне з базових понять індійської релігії та філософії, що позначає процесс незліченних перероджень особистості й душі.

Невербальна медитація, як називають безпрецедентну кінострічку її автори, переносить глядача через безліч культур на священні землі та в зони стихійного лиха, в епіцентр промислових об'єктів і серце природних чудес. У цьому нетрадиційному документальному фільмі відсутні діалоги, закадровий текст і субтитри. «Сансара» − унікальний приклад поєднання візуального та музичного мистецтва в жанрі видового кіно, візуальна поезія, створена для великих екранів, щоби вразити вашу уяву і перевернути сприйняття природи, суспільства, історії, релігій, мистецтва і плину життя.

Отже, 21 грудня о 19.00 − «Самсара» (США, 2011, 102 хв., режиссер − Рон Фріке, жанр – філософське кіно − музичне есе).

Чекаємо на вас!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия