Завантаження ...

«Червона сова» небезпечна гра знову затягує підлітків

У підлітковому середовищі почала набирати популярність нова нeбeзпeчнa гра в соцмережах. Вона прийшла на зміну “Сuньoму киту” і отримала назву “Червона сова”, яка створена за аналогією з сумно відомою старою, відрізняються лише деталі. 12 грудня практичний психолог Соціально-психологічного...

 

У підлітковому середовищі почала набирати популярність нова нeбeзпeчнa гра в соцмережах. Вона прийшла на зміну “Сuньoму киту” і отримала назву “Червона сова”, яка створена за аналогією з сумно відомою старою, відрізняються лише деталі.

12 грудня практичний психолог Соціально-психологічного центру м. Славутич Юлія Шпилевська провела для вчителів ліцею лекцію «Червона сова»: небезпечна гра знову затягує підлітків», в ході якої розповіла про цю гру та наголосила про основні поведінкові ознаки участі дитини у "групах смерті".

Шановні батьки, якщо у дитини останнім часом з'являються ознаки недосипання, синці під очима, постійна головна біль, млявість, забудькуватість, якщо дитина поводиться інакше і з боку видно, що нібито дитина захворіла, зверніть на це увагу! Якщо ви помітили ці прояви у дитини – не дорікайте і не кричіть на неї! Одразу починайте довірливу розмову. Запевніть, що ви допоможете їй вийти з гри і захистите від наслідків. Якщо дитина не йде на контакт – зверніться до психолога!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия